Meer ruimte in je huis en structuur in je leven.

Ik help je graag

Ik ben Professional Organizer en Stylist. Kortom: een expert op het gebied van opruimen, structuur aanbrengen en (re)stylen
Hoogte- en dieptepunten in mijn leven hebben mij gemaakt tot wie ik nu ben. Hierdoor heb ik geleerd om bewuste keuzes te maken over wat ik nu echt wil.
Het is mijn missie om mij in te zetten voor alle mensen en voornamelijk vrouwen om van hun huis, een opgeruimd en sfeervol thuis te maken. Een plek waar je je kunt opladen, ontspannen en gelukkig zijn.
Werken met Mens en Huis vanuit mijn hart, “stylen & organiseren” en uitdrukking geven aan mijn creativiteit en authenticiteit zijn voor mij de meest essentiële aspecten.
Daaruit is mijn bedrijf Hart voor Huis ontstaan waarin ik mijn missie helemaal kwijt kan. Omdat ik zelf heb ervaren hoe belangrijk het is om middenin de hectiek van het leven een veilige, rustige en inspirerende thuisbasis te hebben. Als moeder en ondernemer weet ik als geen ander hoe lastig het is om alle ballen in de lucht te houden en hoe slopend alle bijbehorende taken en verantwoordelijkheden kunnen zijn.
Een opgeruimd en stijlvolle huis betekent immers een opgeruimde geest zodat je alle tijd hebt om je op je dromen te richten en te genieten van je huis en gezin.

alle

o

Beata Golla

Je kunt denken aan deze projecten

Tijd, rust, ruimte...

Ik lever maatwerk

Samen op weg naar overzicht, meer ruimte in je huis en rust in je leven…

Voor & Na

Tijd, rust en ruimte.